Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby

Franciszek Wolski

Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby

9,11

 

Wędzenie mięsa i ryb to wspaniała metoda na poprawę jakości oraz smaku produktów. Dla wielu stało się też ulubionym sposobem spędzania wolnego czasu, przynoszącym sporo satysfakcji i umożliwiającym przygotowanie aromatycznych specjałów.
W książce zamieszczono:
• informacje o historii wędzenia;
• wskazówki dotyczące przygotowania mięsa, kiełbas i ryb do wędzenia;
• wiadomości na temat różnych sposobów wędzenia i budowy wędzarń;
• ciekawe przepisy na wędzone mięsa, kiełbasy, ryby i owoce morza.

Arystoteles
Oprawa miękka

Data pierwszego wydania:
2017-06-08

ISBN: 978-83-803-8085-1

EAN: 9788380380851

Liczba stron: 64

Format: 23.5x16.5cm

Cena detaliczna: 13,44 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem

Inni klienci sprawdzali również

6.7 / 10 (1357 ocen)

2474

24,74 zł - najniższa cena 39,90 zł - cena detaliczna
Do koszyka

2338

23,38 zł - najniższa cena 34,90 zł - cena detaliczna
Do koszyka

7.1 / 10 (2756 ocen)

2999

29,99 zł - najniższa cena 44,99 zł - cena detaliczna
Do koszyka

6.8 / 10 (327 ocen)

1506

19,37 zł (-22%) - najniższa cena 39,90 zł (-62%) - cena detaliczna
Do koszyka

7.8 / 10 (24 ocen)

4661

46,61 zł - najniższa cena 70,00 zł - cena detaliczna
Do koszyka

8.3 / 10 (45 ocen)

3349

33,49 zł - najniższa cena 49,99 zł - cena detaliczna
Do koszyka

4322

43,22 zł - najniższa cena 59,00 zł - cena detaliczna
Do koszyka

4586

45,86 zł - najniższa cena 60,30 zł - cena detaliczna
Do koszyka

3349

33,49 zł - najniższa cena 49,99 zł - cena detaliczna
Do koszyka

8.6 / 10 (5 ocen)

3699

36,99 zł - najniższa cena 59,90 zł - cena detaliczna
Do koszyka