Tradycyjne wędzenie

Eleonora Trojan, Julian Piotrowski

Tradycyjne wędzenie

6.3

(4 oceny) wspólnie z

24,90

 

Pierwsze kiełbasy 9...) były wyrabiane już przez ludzi pierwotnych, którzy do żołądka zwierzęcego wkładali inne wnętrzości upieczone nad ogniem. Być może szkocka potrawa haggis pochodzi od takich właśnie wyrobów. Grecy i Rzymianierozwinęli sztukę robienia kiełbas. Niemcy, którzy twierdzą, że wymyślili kiełbasę, przejeli prawdopodobnie przepis od Rzymian. Prawdziwymi artystami w tej dziedzinie są jednak Francuzi.

AA
Oprawa twarda

ISBN: 978-83-610-6030-7

EAN: 9788361060307

Liczba stron: 96

Format: 140x200mm

Cena detaliczna: 24,90 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem

Inni klienci sprawdzali również

7.0 / 10 (8 ocen)

2140

21,40 zł - najniższa cena 36,90 zł - cena detaliczna
Do koszyka

7.2 / 10 (917 ocen)

2893

27,93 zł - najniższa cena 45,00 zł - cena detaliczna
Do koszyka

8.7 / 10 (48 ocen)

2679

26,79 zł - najniższa cena 39,99 zł - cena detaliczna
Do koszyka

6.7 / 10 (246 ocen)

2157

21,77 zł - najniższa cena 31,90 zł - cena detaliczna
Do koszyka

7.3 / 10 (4 oceny)

3699

36,99 zł - najniższa cena 59,99 zł - cena detaliczna
Do koszyka

8.2 / 10 (13 ocen)

2169

21,69 zł - najniższa cena 34,99 zł - cena detaliczna
Do koszyka

6.8 / 10 (4119 ocen)

2990

29,90 zł - najniższa cena 44,90 zł - cena detaliczna
Do koszyka

7.4 / 10 (153 ocen)

2499

24,99 zł - najniższa cena 49,99 zł - cena detaliczna
Do koszyka

7.7 / 10 (19 ocen)

1750

17,50 zł - najniższa cena 34,99 zł - cena detaliczna
Do koszyka

2123

21,23 zł - najniższa cena 34,24 zł - cena detaliczna
Do koszyka