Komentarze nie są potwierdzone zakupem
„Książka, którą oddaję w Państwa ręce, to nie tylko kilkadziesiąt przepisów na dania doprawione góralszczyzną, ale i wzruszający album o kulturze Podhala – wczoraj i dziś. To fascynujący region, który ostrożnie przyjmuje to, co nowe, by dać nam szansę obcowania z cudowną - pełną barw, dźwięków i obrazów - tradycją. A to coraz rzadsze. Chcę, żeby każda strona Schroniska smaków była moim zaproszeniem dla Państwa w piękne i smaczne Tatry“. – Magda Gessler
Najbardziej znana polska restauratorka spełniła jedno ze swoich marzeń i otworzyła klimatyczną restauracje wśród pięknego górskiego krajobrazu znajdującego się w Bukowinie Tatrzańskiej. Do tradycyjnej kuchni Podhala dodała to co odkryła podróżując po świecie. Te połączenia są wybuchową mieszkanką pełną temperamentu Magdy Gessler i dobrego smaku. Wśród przepisów znajdujących się w tej książce znajduje się miejsce dla unowocześnioną wersje tradycyjnej kwaśnicy, hamburgera prosto z USA czy krewetki z chili pachnące Hiszpanią.
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-794-5465-5
EAN: 9788379454655
Format: 18.7x25.2
Cena detaliczna: 49,90 zł