Komentarze nie są potwierdzone zakupem
Książka w całości poświęcona włoskiej sztuce kulinarnej, z uwzględnieniem najbardziej charakterystycznych smaków Italii. Zawiera 150 najlepszych przepisów, wywodzących się z tradycji. Całość podzielona została na poszczególne regiony, okraszona dużą dawką informacji i ciekawostek dotyczących kuchni wybranych miejsc oraz używanych składników.
Odbiorcy:
- osoby, które cenią włoską kuchnię
- wszyscy, którzy uwielbiają pyszne i aromatyczne dania
Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę?
- zawiera ponad 150 tradycyjnych przepisów na włoskie dania
- pozwala na poznanie wielu ciekawostek o wybranych regionach Italii
- w poradniku znajdują się szczegółowe informacje dotyczące między innymi użytych w przepisach składników
- pozwala prowadzić naturalną, prostą i bogatą w smaki kuchnię
- zawiera piękne, kolorowe fotografie gotowych dań.
Data pierwszego wydania:
2017-12-20
ISBN: 978-83-797-1806-1
EAN: 9788379718061
Format: 22.0x26.8
Cena detaliczna: 36,00 zł