Kuchnia żydowska według Balbiny Przepiórko

Piotr Bikont

Kuchnia żydowska według Balbiny Przepiórko

7.0

(7 ocen) wspólnie z

59,90

 

Piotr Bikont, reżyser, dziennikarz i krytyk kulinarny, kreśli w tej niezwykłej, bogato ilustrowanej książce wizję kuchni żydowskiej, dostosowanej do wymogów i gustów współczesnego odbiorcy. Oprócz przepisów na cenione przez smakoszy na całym świecie potrawy, czytelnik znajdzie tutaj także wiele cennych informacji na temat kultury i historii Żydów. Atutem książki jest jej wyjątkowa szata graficzna, dzięki której będzie ona wspaniałym prezentem zarówno dla wszystkich miłośników wybornej kuchni, jak i kolekcjonerów pięknych książek.

Piotr Bikont wraz z Robertem Makłowiczem pisał dla takich czasopism, jak „Wprost” i „Newsweek”. Jest także współautorem znanych i popularnych książek, m.in. Dialogów języka z podniebieniem, Listów pieczętowanych sosem i Stołu z niepowyłamywanymi nogami.. Przewodniczący Kapituły Dobrego Smaku.

Oprawa: Oprawa twarda z obwolutą

Wydanie: pierwsze

Data pierwszego wydania:
2011-05-11

ISBN: 978-83-751-0384-7

EAN: 9788375103847

Liczba stron: 288

Rebis

Format: 190x225mm

Cena detaliczna: 59,90 zł

Rok wydania: 2011

Komentarze nie są potwierdzone zakupem

Inni klienci sprawdzali również

819

7,89 zł - najniższa cena 9,99 zł - cena detaliczna
Do koszyka

2250

22,50 zł - najniższa cena 44,99 zł - cena detaliczna
Do koszyka

1977

19,77 zł - najniższa cena 40,90 zł - cena detaliczna
Do koszyka

2999

29,99 zł - najniższa cena 44,99 zł - cena detaliczna
Do koszyka

7.3 / 10 (682 ocen)

3349

33,49 zł - najniższa cena 49,99 zł - cena detaliczna
Do koszyka

2990

29,90 zł - najniższa cena 44,90 zł - cena detaliczna
Do koszyka

8871

88,71 zł - najniższa cena 99,90 zł - cena detaliczna
Do koszyka

7.5 / 10 (22 ocen)

2330

23,30 zł - najniższa cena 25,99 zł - cena detaliczna
Do koszyka

3100

31,00 zł - najniższa cena 39,90 zł - cena detaliczna
Do koszyka

5024

50,24 zł - najniższa cena 74,99 zł - cena detaliczna
Do koszyka