Kuchnia PRL-u w Chicago Czesław radzi jak smacznie gotować i robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony

Czesław Chodkowski

Kuchnia PRL-u w Chicago Czesław radzi jak smacznie gotować i robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony

34,80

 

Czesław radzi jak smacznie gotować, robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony. Rozdział pierwszy: zupy, sałatki, jarzyny na ciepło i zimno, chleby, chlebki i bułeczki, makarony, pierogi, zapiekanki, przystawki, mięso, ryby, ciasta i desery. Rozdział drugi: wędliny - produkcja własna.

Graf_ika
Oprawa twarda

Wydanie: pierwsze

ISBN: 978-83-652-3908-2

EAN: 9788365239082

Liczba stron: 312

Format: 14.4x23.5cm

Cena detaliczna: 56,00 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem

Inni klienci sprawdzali również

6.8 / 10 (326 ocen)

1937

7,00 zł - najniższa cena 39,90 zł - cena detaliczna
Do koszyka

7.2 / 10 (695 ocen)

3349

33,49 zł - najniższa cena 49,99 zł - cena detaliczna
Do koszyka

2899

28,99 zł - najniższa cena 49,99 zł - cena detaliczna
Do koszyka

2499

24,99 zł - najniższa cena 49,99 zł - cena detaliczna
Do koszyka

7.8 / 10 (584 ocen)

3094

30,94 zł - najniższa cena 49,90 zł - cena detaliczna
Do koszyka

6699

66,99 zł - najniższa cena 99,99 zł - cena detaliczna
Do koszyka

8.1 / 10 (2543 ocen)

3399

33,99 zł - najniższa cena 54,90 zł - cena detaliczna
Do koszyka

2560

25,60 zł - najniższa cena 41,29 zł - cena detaliczna
Do koszyka

5319

53,19 zł - najniższa cena 59,90 zł - cena detaliczna
Do koszyka

3081

31,04 zł - najniższa cena 40,50 zł - cena detaliczna
Do koszyka