Komentarze nie są potwierdzone zakupem
Kuchnia polska Hanny Szymanderskiej zawiera wiedzę o naszej wspaniałej kuchni: dawnej i współczesnej, „oficjalnej” i regionalnej, środkowopolskiej oraz kresowej, a treść przepisów urozmaicają ciekawostki z historii polskiej sztuki kulinarnej. Składa się na nią unikalny zbiór około 1600 przystępnie podanych przepisów, które pobudzają wyobraźnię i inspirują do śmiałych działań w kuchni zarówno osoby początkujące, jak i doświadczonych miłośników sztuki gotowania. Niniejsze wydanie podzielone jest na 15 rozdziałów, wśród których znajdują się między innymi: Zimny bufet, Potrawy z jaj i serów, Potrawy z kasz i ryżu, Mięsa, Ryby i raki, Drób, Dziczyzna, Ciasta.
ISBN: 978-83-754-4491-9
EAN: 9788375444919
Format: 165x235mm
Cena detaliczna: 19,90 zł