Domowe wędzenie żywności wyd. 2024

Domowe wędzenie żywności wyd. 2024

44,99

 

Rozsmakuj się w wędlinach i serach domowej roboty!
Oto wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu mięs, ryb, owoców morza, serów, a nawet jaj, soli i orzechów w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, kiełbas, drobiu, dziczyzny i wędzonych serów. Autor poradnika doradza, jak sporządzić marynaty i peklować, jak uzyskać odpowiednio dymny smak mięs, dobrać właściwą ilość przypraw i soli. 
W książce odkryjesz przepisy na wędzone przysmaki, poznasz różnice między wędzeniem na zimno i gorąco. Dowiesz się, jak zbudować przydomową wędzarnię oraz jak dobrać drewno do wędzenia.

Wydawnictwo RM
Oprawa miękka

Wydanie: 10

ISBN: 978-83-8151-920-5

EAN: 9788381519205

Liczba stron: 256

Cena detaliczna: 44,99 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem

Inni klienci sprawdzali również

7.1 / 10 (723 ocen)

2693

26,00 zł - najniższa cena 34,90 zł - cena detaliczna
Do koszyka

1333

13,33 zł - najniższa cena 19,90 zł - cena detaliczna
Do koszyka

7.3 / 10 (491 ocen)

1895

18,95 zł - najniższa cena 37,90 zł - cena detaliczna
Do koszyka

5.9 / 10 (38 ocen)

2499

24,99 zł - najniższa cena 49,99 zł - cena detaliczna
Do koszyka

7.0 / 10 (3 oceny)

2663

26,63 zł - najniższa cena 39,99 zł - cena detaliczna
Do koszyka

7.8 / 10 (49 ocen)

2817

27,89 zł - najniższa cena 44,99 zł - cena detaliczna
Do koszyka

4453

44,53 zł - najniższa cena 69,00 zł - cena detaliczna
Do koszyka

2784

27,84 zł - najniższa cena 44,90 zł - cena detaliczna
Do koszyka

6.9 / 10 (37 ocen)

2999

34,79 zł (-13%) - najniższa cena 59,99 zł (-50%) - cena detaliczna
Do koszyka

2464

24,64 zł - najniższa cena 32,40 zł - cena detaliczna
Do koszyka